Kom på konsert i Örtagården! Njut av musik och lyrik mitt i blomsterprakten.

I samarbete med Orangeriföreningen i Österbybruk arrangerar vi i sommar två konserter i deras vackra trädgård.​ 


Konserten börjar kl 16 och för den som vill lära sig mer om örterna leder Sara George en örtagårdsvandring kl 15-15.30. Därefter finns gott om tid att välja en lämplig sittplats i det gröna. Ta gärna med egen stol eller filt och varför inte lite picnic?
Logga Art of Space transparent.png
Annons Musik i Örtagården.jpg

Bokningsinformation: Pris konsert: 150 kr. Konserten går att förboka via mail till: manvendramusic@gmail.com. Bokningen behöver bekräftas genom swishbetalning till nr: 123 631 13 77. Biljett kan också köpas på plats. Kontant eller med Swish, vid entrén till Orangeriet. 

Angående vädret: Vid lätt regn gör vi konserten utomhus som planerat. Så ta gärna med kläder efter väder.

Vid kraftigt regn flyttar vi till Österby brukskyrka som ligger precis bredvid Orangeriet. Där är antalet platser begränsat och först till kvarn gäller. 

A&L i Örtagården.jpeg
Lördagen den 10 juli står vi för programmet och hyllar livets och naturens skönhet och magi med sång, musik och lyrik. Vi lånar ord och toner från Erik Axel Karlfeldt, Olle Adolphson, Karin Boye med flera och framför även tonsättningar av Lennart.
Lördagen den 24 juli har vi äran att bjuda in sångerskan Margareta Bengtson, som började sin karriär som sopran i den världsberömda sånggruppen Real Group. Sedan många år har hon etablerat sig som en av Sveriges absolut förnämsta sångerskor med den ovanliga kombinationen att ackompanjera sig själv på harpa.
Margareta_Bengtson m harpa.png
Info Musik i Östagården hemsidan.jpg